Jaarplaatsen

Via het sfeervolle, slingerende en semiverharde karrenspoor betreedt u caravanpark Bos en Ven. De staanplaatsen liggen verspreid over het 1 hectare grote terrein. Alle staanplaatsen voor chalet of stacaravan zijn ruim van opzet en natuurlijk gelegen. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door weelderige inheemse beplanting, zodat u veel privacy en écht uw eigen plekje heeft. Achter op het terrein ligt de parkeerplaats waar u uw auto parkeert (het terrein is dus wel toegankelijk met uw auto).

De staanplaatsen beschikken over electra, kabel (voor telefoon en internet), water en riool. Enkele plaatsen hebben tevens een (aard)gasaansluiting.  Om u het zo gemakkleijk mogelijk te make,  zijn tevens nieuwe aansluitingen zijn mogelijk

Het Drentse landschap is een natuurlijk gegeven. Het terrein wordt door ons op natuurlijke wijze beheerd zodat het naadloos aansluit op het Drentse Landschap. Omdat wij de natuurlijke uitstraling van het terrein willen behouden, houden wij het maaien, aanplanten en snoeien in eigen hand. Een groot voordeel voor u; u kunt heerlijk genieten van het natuurschoon maar u heeft er weinig werk van!

Op ons terrein zijn geen kinderspeelplaatsen of ander vermaak, op deze wijze garanderen wij uw rust!

De camping is geopend van 1 april tot 1 november. U kunt dus 7 maanden per jaar gebruik maken van uw chalet of stacaravan.  Echter in overleg is het mogelijk om ook in de winter periode te verblijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen plekje op ons park, midden in de Drentse natuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.