Jaarplaatsen

Via het sfeervolle, slingerende en semiverharde karrenspoor betreedt u caravanpark Bos en Ven. De staanplaatsen liggen verspreid over het nog geen 1 hectare grote terrein. Alle staanplaatsen voor chalet of stacaravan zijn ruim van opzet en natuurlijk gelegen. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door weelderige inheemse beplanting, zodat u veel privacy en écht uw eigen plekje heeft. Achter op het terrein ligt de parkeerplaats waar u uw auto parkeert (het terrein is dus toegankelijk met uw auto).

De staanplaatsen beschikken over electra, water en riool. Enkele plaatsen hebben tevens een (aard)gasaansluiting.  Om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken,  zijn tevens nieuwe aansluitingen mogelijk

Het Drentse landschap is een cultuurhistorisch en natuurlijk gegeven. Het terrein wordt door ons op deskundige wijze beheerd zodat het naadloos aansluit op het Drentse Landschap. Omdat wij de natuurlijke en landschappelijke uitstraling van het terrein willen behouden, houden wij het maaien, aanplanten en snoeien in eigen hand. Dit vinden wij belangrijk. Een groot voordeel voor u; u kunt heerlijk genieten van het natuurschoon maar u heeft er weinig werk van!

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom op het terrein. Op ons terrein zijn echter geen kinderspeelplaatsen of ander vermaak, op deze wijze garanderen wij uw rust. Het terrein sluit nl. direct aan op een bos, heide en zandverstuiving van 3000 ha. totaal!

De camping is geopend van 1 april tot 1 november. U kunt dus 7 maanden per jaar gebruik maken van uw chalet of stacaravan. Echter in een jaarlijks overleg is het mogelijk om ook in de winter, voor een vergoeding,  korte periodes te verblijven. Daar zit een maximum van gebruikers aan, aangezien de winterrust belangrijk is. Er wordt op toegezien dat er niet het gehele jaar wordt verbleven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen plekje op ons park, midden in de Drentse natuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.